Allergia3.
Testitietojen hallintaan.

Allergia-ohjelmisto ihotautiosastojen monipuoliseen tiedonhallintaan ja raportointiin.

Allergia-ohjelmisto on kehitetty ihotautiosastoilla tehtävien allergiatestien kirjaamiseen ja monipuoliseen hallintaan. Ohjelmiston kehitystyöhön on osallisunut useita alan ammattilaisia eri puolilta Suomea.

NextGen Framework
Selkeä ja helppo

Testitapatuma

Allergia-ohjelmistolla hallitaan potilaalle tehtävät testit ja niihin liittyvät tiedot monipuolisesti. Valitse potilaalle tehtävät testisarjat, yksittäiset testiaineet ja mahdolliset omat testiaineet. Merkitse kiinnityspaikat, -aineet, ajat ja lisätiedot. Lisää testiluvut ja testitulokset. Kommentoi tarvittaessa testiainetasolla. Lopuksi lausu testi, tulosta ja siirrä potilastietojärjestelmään.

Dynaamiset

Testisarjat

Testisarjoja voi muodostaa rajattomasti. Ne voidaan ottaa väliaikaisesti pois käytöstä. Testiasarjoihin voi vapaasti liittää testiaineita. Testiaineisiin liitetään halutun vahvuuksinen valmiste. Samoja testiaineita voidaan käyttää useissa sarjoissa.

Stunning Graphics
Monipuolinen

Raportointi

Allergia-ohjelman raportoinnilla selviää testimäärät, käytetyt testiaineet ja -valmisteet. Tehtyjen sarjojen määrät ja sarjassa olevien testiaineiden testitulosten määrät jne.
Kaikki nämä vaikka valitulle aika-, sukupuoli- tai ikä-ryhmälle.

Allergia-ohjelmistolla hallitaan jo 30.000+ potilaan testihistoria

Testiaineet

Allergia-ohjelmiston tietokanta sisältää satoja testiaineita ja niitä voi muodostaa rajattomasti lisää. Testiaineelle voi muodostaa synonyymeja ja liittää potilasohjeita.

Omat testiaineet

Testilomakkeelle voi lisätä helposti ja rajattomasti potilaan omia testiaineita. Omat testiaineet voi sisällyttää valmiisiin testisarjoihin tai muodostaa niille omia testisarjoja.

Testisarjat

Testisarjoja voi muodostaa rajattomasti. Niiden sisältöä; testiaineita, määrää ja paikkaa voi muokata vapaasti

Potilasohjeet

Testiaineisiin voi liittää erilaisia potilasohjeita. Nämä ohjeet on tulostettavissa potilaalle helposti testilomakkeella oleviin testituloksiin perustuen.

Potilaat

Hallitse kaikki potilaalle tehdyt testi testisarja- ja testiainetasolla. Löydä tieto testien tekijöistä, testiajoista sekä käytetyistä testiainevalmisteista ja niiden vahvuuksista.

Varastonhallinta

Allergia-ohjelman avulla tiedät testiainevaraston sisällön. Teet testiainetilaukset ja saat ilmoituksen vanhenevista testiainevalmisteista. Halutessasi saat selville vaikka tietyllä valmisteella tehtyjen testien lukumäärän ja potilaat.